Kategori

Interessante Artikler

1 Kræft
Hvad er forskellen mellem faryngitis og laryngitis hos voksne, behandlingsmetoder
2 Hypofysen
Diabetisk koma
3 Test
Testosteron propionat + stanozololforløb ->
4 Hypofysen
Skjoldbruskkirtelhormoner
5 Kræft
Anti-Müller hormon hos kvinder: funktioner, norm og årsager til afvigelse
Image
Vigtigste // Kræft

Anmeldelser af Amaryl


Udgivelsesformular: Tabletter

Bedømt af Natalia (gæst), dato tilføjet: 12/12/2017

Resultat: negativ feedback

God til at sænke sukker

Indtil for nylig tog jeg et andet lægemiddel til type 2-diabetes, men af ​​en eller anden grund stoppede det med at hjælpe mig. I stedet foreslog lægen, at han prøvede Amaryl. Her var jeg slidt på grund af, at de i lang tid ikke kunne hente dosis. Men da alt til sidst blev rettet, følte jeg mig som en helt anden person. I øjeblikket tager jeg 3 mg dagligt, og på samme tid overholder jeg ikke nogen diæt. Nogle gange tillader jeg mig at spise noget sødt. Med Amaryl holdes blodsukkeret inden for den tilladte norm, der er ingen spring. Jeg føler ikke nogen bivirkninger på mig selv. Når sukker er normalt i lang tid, tager jeg en kort pause fra at tage denne medicin, men går samtidig på en diæt.

Anmeldt af Evgeniy (gæst) den 12/09/2017

Resultat: positiv feedback

Type 2 Diabetes Assistant

Fordele: Pris, evne til at opdele en tablet

Ulemper: Kan dramatisk sænke blodsukkeret

Jeg har haft type 2-diabetes i lang tid. Jeg opretholder den øvre grænse for sukkernormen med Amaryl (nu varierer den fra 7 til 9). Jeg har taget det regelmæssigt i cirka fem år som ordineret af en endokrinolog. Alt som lægen siger: regulerer produktionen af ​​insulin. Senere fik jeg dog ordineret lægemidlet Amaryl M - det indeholder også metformin for at forbedre sukkerforarbejdningen. Jeg forsøgte at drikke det som skrevet i instruktionerne og vænne mig til det i to uger, men det passede mig ikke: min appetit faldt virkelig, mens jeg tog Amaryl M, men tilstanden var oprørende, generelt vendte jeg tilbage til Amaril, og dens effektivitet passer mig. Plus - en god risiko på en tablet, der giver dig mulighed for at knuse Amaryl fra 2 mg til 1 mg.

Bedømt af Ivan (gæst), dato tilføjet: 12/07/2017

Resultat: positiv feedback

Opretholder sukkerniveauer

Fordele: effektivitet, ingen bivirkninger, rimelig pris

Jeg er altid nødt til at leve med diabetes. Det eneste, der er tilbage, er at overvåge dit helbred så tæt som muligt og være særlig opmærksom på blodsukkeret. Amaryl er ikke det første lægemiddel, som jeg har fået ordineret til at sænke mit blodsukker, men det mest normale. Fra de foregående faldt sukkerniveauet for kraftigt, og jeg følte mig dårlig. Og med ham er alt i orden. Jeg har brugt det i flere år nu. Der er ingen bivirkninger, sukker holdes inden for acceptable grænser. Produktet produceres i Italien, det er en ny generation af lægemiddel. Jeg køber tabletter med 1 mg. Pakken koster 300 rubler. Helt økonomisk lider jeg ikke af prisen.

Bedømt af Marina (gæst), dato tilføjet: 12/07/2017

Resultat: neutral feedback

Fordele: Stærk handling

Ulemper: Beskytter ikke mod pludselige stigninger i sukker, kan føre til hypoglykæmi, effekten svækkes over tid

De første 2 uger med at tage Amaril gjorde jeg kun det, jeg sov og spiste, træthed og appetit rasede bare på grund af ham. Derefter lavede hun en fejl: hun tog stoffet, spiste ikke og besvimede, sukkeret faldt forfærdeligt. Ja, virkningen af ​​lægemidlet er meget stærk, minimumsdosen bragte min 9 mmol let til 4,3 mmol den første dag, men effekten er ustabil. Lægemidlet holder ikke sukker i normen hele dagen, der er spring. Jeg drak, det var normalt, det så ud, midt på dagen sprang det op igen, så faldt det af en eller anden grund igen, sådan et trick. Du føler dig modbydelig på samme tid, dit hoved snurrer. Det er også umuligt at opdele dosis, effekten bliver svag, og at drikke en højere dosis er farligt på grund af risikoen for hypoglykæmi. Det sluttede med, at stoffets effekt med tiden svækkes, så jeg holder op med at tage det.

Anmeldt af Elma (gæst) den 12-07-2017

Resultat: positiv feedback

Det er bedst at tage Amaryl som en del af en kombinationsbehandling

Fordele: Som en del af en kombinationsbehandling reducerer det sukker perfekt, giver en lang og stabil effekt, forårsager ikke kvalme eller svaghed, forbedrer stofskiftet, glukosetolerance

Ulemper: Vanskeligt at vælge dosis, som en del af monoterapi er den ikke effektiv og sikker nok

Jeg blev bogstaveligt talt tortureret med ham, de kunne ikke finde dosis. De tog lidt, så effekten var meget svag, og sukkeret faldt ikke rigtig ned, de tog mere, så sukkeret faldt meget skarpt og meget stærkt. Endelig besluttede lægen at ordinere en kombination af Amaril og Glucophage i mellemdoser. Så tingene gik glat. Sukker holdt sig til anstændige højder hele dagen, der var ingen svaghed eller kvalme. Til eksperimentet forsøgte de at annullere Amaryl, og sukkerniveauet begyndte at stige, og handlingen af ​​Glucophage alene var tydeligvis ikke nok engang i en dag, ikke kun 24 timer. Nu holder jeg mig til en sådan kombinationsterapi, og i omkring to måneder har der ikke været nogen problemer i denne henseende, selvom jeg nogle gange spiste forbudte fødevarer og var meget nervøs. I løbet af denne tid er min glukosetolerance vokset, det er blevet meget let at tabe sig, jeg har det godt.

Anmeldt af Zlata (gæst) den 12-07-2017

Resultat: positiv feedback

God til at sænke blodsukkeret

Ulemper: høje omkostninger, bivirkninger

Min sukkerydelse er meget dårlig. Og prøvede en masse sukkerreducerende stoffer, før jeg fandt dette. Det er nemmest at tolerere i forhold til andre. Dette betyder ikke, at det slet ikke har nogen bivirkninger. Nogle gange kan jeg ikke sove på grund af ham. Men det er bagateller i forhold til hvad der stammer fra andre stoffer. Sukkerindholdet holdes inden for det normale interval, og det er det vigtigste. Et andet plus er, at det kan kombineres med insulin uden problemer. Det er ret dyrt, men voksne børn hjælper mig, så jeg har råd til det. Husk, at enhver sukkerreducerende medicin ikke hjælper, hvis du ikke er på diæt..

Skadelige lægemidler til type 2-diabetes: en liste

Mange populære stoffer til nedsat glukosemetabolisme er skadelige. Du skal nægte at tage dem og erstatte dem med en trinvis behandling for type 2-diabetes. Lær hvordan du sænker dit blodsukker og holder det stabilt. Webstedet endocrin-patient.com lærer, hvordan man styrer forstyrret kulhydratmetabolisme uden behov for at tage skadelige og dyre piller såvel som uden faste og injektioner af store doser insulin. Nedenfor finder du en liste over medicin, hvis effektivitet til behandling af diabetes er kontroversiel..

Her finder du information om de behandlinger, som Dr. Bernstein bruger. Han har haft alvorlig type 1-diabetes i over 70 år. Han formåede at leve i en alder af 83 år, undgå alvorlige komplikationer, opretholde et sundt sind og god fysisk form. De fleste af hans patienter er mennesker med type 2-diabetes, fordi sygdommen er 9-10 gange mere almindelig end autoimmune angreb på bugspytkirtlen. Ved behandling af type 2-diabetes fik Dr. Bernstein også sin hånd i 30 års praksis..

Nedenstående medicin får bugspytkirtlen til at producere mere insulin. Dr. Bernstein insisterer på, at de er skadelige og bør stoppes. Du har effektive og sikre piller til rådighed for at holde dit sukkerindhold stabilt..

Skadelige stoffer - som alle er inkluderet i gruppen af ​​sulfonylurinstofderivater såvel som glinider (meglitinider). Disse er populære stoffer Diabeton MV, Amaryl, Maninil, Glidiab, Glyurenorm, NovoNorm og deres analoger.

Hvorfor medicin, der får bugspytkirtlen til at producere mere insulin, er skadelige:

  1. De helbreder ikke type 2-diabetes, men øger de underliggende metaboliske lidelser. Hos patienter i blodet er niveauet af insulin allerede højere end normalt, men cellerne har mistet deres følsomhed over for det. Det er nødvendigt at genoprette denne følsomhed og ikke øge belastningen på bugspytkirtlen.
  2. Det øgede insulinniveau i blodet blokerer nedbrydningen af ​​fedtvæv, hvilket gør det umuligt at tabe sig. Det forårsager også vasospasme og bevarer overskydende væske i kroppen. Dette stimulerer ødem, udviklingen af ​​hypertension og hjertesvigt, øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde..
  3. Indtagelse af skadelige stoffer påfører kroppen en uudholdelig belastning til produktion af insulin. Som et resultat er bugspytkirtlen udtømt, med tiden bliver sygdommen til alvorlig type 1-diabetes, hvor pillerne ikke længere hjælper.
  4. Disse lægemidler kan sænke blodsukkeret for meget og forårsage symptomer, herunder bevidsthedstab og død. Denne akutte komplikation kaldes hypoglykæmi. Med alternative behandlinger kan du holde dit blodsukker normalt uden at risikere hypoglykæmi.

Medicin Diabeton MV, Amaryl, Maninil, Glidiab, Glyurenorm, NovoNorm og deres analoger bidrager til, at sygdommen bliver til alvorlig type 1-diabetes.

Patienter begynder at tabe sig uforklarligt. Tabletterne holder op med at hjælpe, blodsukkeret skynder sig til 13-15 mmol / l og derover. På dette tidspunkt skal du straks begynde at injicere insulin, ellers falder patienten i koma og dør. Normalt tager det 4-8 år, før bugspytkirtlen er helt opbrugt. For tynde mennesker, der fejlagtigt er blevet diagnosticeret med type 2-diabetes, føres skadelige stoffer dog meget hurtigere i graven - om 1-2 år.

Forhøjede insulinniveauer i blodet beskadiger det kardiovaskulære system. Derfor lever de fleste mennesker med type 2-diabetes ikke for at se type 1-diabetes. Oftere end ikke dør de af et hjerteanfald eller slagtilfælde, før deres bugspytkirtlen bliver ubrugelig. Patienter, der er heldige nok til at blive født med hårdføre hjerter, lever længere, men lider af komplikationer i deres øjne, ben og nyrer. Hvis du ikke er tilfreds med denne mulighed, kan du læse, hvordan du sænker blodsukkeret, skal du følge Dr. Bernsteins anbefalinger og stoppe med at tage skadelig medicin..

Et lægemiddelAnalogerAktivt stof
ManinilGlimidstadGlibenclamid
Glidiab
  • Gliclazide-Akos
  • Diabefarm
  • Diatica
  • Diabinax
Gliclazid i konventionelle tabletter
Diabeton MV
  • Glidiab MV
  • Diabetharm MV
  • Gliclada
  • Diabetalong
  • Gliclazide MV
  • Gliclazide Canon
Gliclazide tabletter med forlænget frigivelse
Amaryl
  • Glemaz
  • Glumedex
  • Meglimid
  • Glimepirid-Teva
  • Diamerid
  • Glamuno
  • Glimepiride Canon
  • Lim
Glimepiride
Glurenorm-Glickvidone
MovoglekenGlybenez retardGlipizider
NovoNormDiaglinidRepaglinid
Starlix-Nateglinide

Du kan finde mange positive diabetiske anmeldelser af de ovennævnte lægemidler. Faktisk sænker disse stoffer hurtigt og stærkt blodsukkeret. I første omgang glæder indikatorerne for glukometeret patienter, men dette opnås på bekostning af en forværring af den langsigtede prognose. Efter et par år vil indtagelse af skadelige stoffer uundgåeligt deaktivere betacellerne i bugspytkirtlen. Sygdommen vil udvikle sig til svær type 1-diabetes, medmindre et dødeligt hjerteanfald eller slagtilfælde først opstår.

Se videoen om, hvordan en type 2-diabetespatient ændrede sin livsstil og blev helbredt uden piller og insulin.

Videoen siger ikke, at hans karakter skiftede til en diæt med lavt kulhydratindhold. Men vær sikker på at han gjorde det. Fordi der ikke er nogen anden måde.

De skadelige piller til diabetes sænker sukker, men øger dødeligheden hos patienter. Mange læger ved om dette, men de fortsætter med at ordinere Diabeton MV, Amaryl, Maninil, Glidiab, Glyurenorm, NovoNorm og deres analoger. I 2010 blev resultaterne af en stor ACCORD-undersøgelse opsummeret. Det testede tre forskellige tilgange til behandling af type 2-diabetes. Hos patienter, der tog sulfonylurinstofderivater, var dødeligheden meget højere end i andre grupper. Efter et stykke tid blev de sædvanlige Diabeton-tabletter taget ud af markedet og efterlod kun Diabeton MV, som ikke ødelægger bugspytkirtlen så hurtigt, men stadig er skadelig.

Hvilken type 2-diabetesmedicin er ikke skadelig?

Det mest effektive, harmløse og endda gavnlige diabeteslægemiddel kaldes metformin. Det sænker sukker, hjælper dig med at tabe sig og forbedrer kolesterolblodprøveresultaterne. Dette lægemiddel forlænger diabetikernes og sandsynligvis endda raske menneskers levetid. Især gjorde den berømte læge Elena Malysheva metformin populær som medicin til alderdom..

Glucophage og Glucophage Long samt Siofor er populære tabletter med metformin som aktiv ingrediens. Et af disse lægemidler skal være en del af din type 2 diabetesstyringsregime. Imidlertid sælges metformin også som kombinationslægemidler med skadelige sulfonylurinstoffer. De bør ikke tages for at undgå ovenstående problemer..

HandelsnavneAktivt stof
  • Glibomet
  • Glukovance
  • Bagomet Plus
  • Glucofast
  • Gluconorm
  • Metglib
  • Metglib Force
Glibenclamid + Metformin
GlimecombGliclazide + metformin
Amaryl MGlimepiride + Metformin

Producenter af skadelige type 2-diabeteslægemidler forsøger at overbevise læger og patienter om, at der ikke er noget alternativ til disse piller. Ligesom hvis patienten ikke ønsker at begynde at injicere insulin, har han ingen anden behandling tilbage. Det er ikke sandt. En diæt med lavt kulhydratindhold sænker blodsukkeret og eliminerer stort set metaboliske lidelser, der er typiske for diabetespatienter og overvægtige patienter.

For mere information, se Type 2 diabetes diæt. Med en nøjagtig blodsukkermåler kan du hurtigt se, at de behandlinger, der er beskrevet på dette sted, fungerer godt. Sukker går ned efter 2-3 dage, sundhedstilstanden forbedres også.

35 kommentarer til "Skadelige lægemidler til type 2-diabetes: en liste"

  1. håber
    20. august 2017

Højde 176 cm, vægt 87 kg, alder 40 år. Jeg tager Siofor 1500 mg dagligt, kroppen tåler det ikke længere, en mavebesvær begynder. Jeg drikker også Galvus 50 mg om morgenen og aftenen. Om morgenen holdes blodsukkeret 9-10. Glyceret hæmoglobin 8,7%. Hvad skal man gøre? Jeg vil ikke gerne tage sulfonylurinstofderivater på grund af deres skade.

På insulin, kører med sådan sukker!

Jeg tilføjede for nylig en blok "Insulinbehandling til diabetes: Hvor skal jeg starte" - Udforsk.

Jeg tager Siofor 1500 mg dagligt, kroppen tåler det ikke længere, en mavebesvær begynder.

Forsøgte SAMMEN med mad?

Jeg tager Siofor 1500 mg dagligt, kroppen tåler det ikke længere, en mavebesvær begynder.

Galvus + Siofor - til en pris, der er bedre end Galvus Met, og effekten skal ikke være værre

Hej! Jeg er 61 år, højde 178 cm, vægt 96 kg, type 2-diabetes. For ca. 10 dage siden begyndte jeg at bruge det trin-for-trin behandlingsregime, der er beskrevet på dette sted. Resultaterne er virkelig så mirakuløse som du lover. Sukkeret er næsten perfekt, blodtrykket er helt normalt, sundhedstilstanden er forbedret. På samme tid betalte jeg ikke noget til nogen - hverken for konsultationer eller for kosttilskud. Selvom sådan mad naturligvis kræver øgede omkostninger. Men det er okay. Der var et spørgsmål. Forhåbentlig besvare det. Lægemidlerne Mezim, Festal og lignende ødelægger også bugspytkirtlen, ligesom de skadelige piller til diabetes, der er anført på denne side.?

Lægemidlerne Mezim, Festal og lignende ødelægger også bugspytkirtlen, som skadelige piller til diabetes

Disse enzymtabletter er slet ikke skadelige, men tværtimod kan de være nyttige. Tag dem roligt, hvis det er nødvendigt. Selv om det er meget vigtigt at slippe af med vanen med at spise for meget, så du ikke behøver at ty til disse midler. Se efter andre ting at gøre i stedet for mad og alkohol. Lindre byrden ved arbejde og familie. Så du ikke behøver at kompensere for overbelastning og stress ved at spise for meget.

Hej! Jeg er 66 år gammel, vægt 94 kg med en højde på 158 cm. Glyceret hæmoglobin - 7,5%, fastende glucose - 7,5 -8,5. Kolesterol - 7.4. Jeg tager maninil 1,75 mg to gange om morgenen og om aftenen samt 850 mg metformin om morgenen og 2 tabletter på 850 mg om aftenen. Jeg ved, at jeg har brug for at tabe mig, men det kan jeg bare ikke. Appetit er fremragende, jeg kan ikke lade være med det. I stedet for Maninil tog hun fra 2009 til 2016 Diabeton MB 60 mg om morgenen samt metformin 1000 mg om morgenen og aftenen. Jeg følte mig bedre. Nu gør muskler og led meget ondt.

Jeg ved, at jeg har brug for at tabe mig, men det kan jeg bare ikke

Du kan opnå normale blodsukkerniveauer, selv uden at tabe sig og faste, læs mere https://endocrin-patient.com/lechenie-diabeta-2-tipa/

Jeg tager maninil 1,75 mg to gange om morgenen og om aftenen

Hvis denne artikel om skadelige piller ikke har overbevist dig om at give den op, fortjener du alle dine problemer..

Generelt er du nødt til at stille et specifikt spørgsmål, hvis du vil have et svar og ikke bare lette din sjæl.

Hej! Jeg er 66 år gammel og har en vægt på 97 kg med en højde på 165 kg. Sukker på tom mave i intervallet 6,4-7,4. Men når man tager en sukkerprøve med en belastning efter at have taget glukose, 8.7. Lægen diagnosticerede type 2-diabetes og ordinerede Gglucophage Long 500 tabletter om aftenen efter måltider i en uge og steg derefter til 1000. Spørgsmål: Har jeg brug for at tage tabletter? Hvordan virker medicinen på bugspytkirtlen? Eller måske endda gøre uden piller?

ordineret Gglucophage Long 500 tabletter om aftenen efter måltider i en uge og derefter øges til 1000. Spørgsmål: Skal jeg tage tabletter? hvordan
medicinen virker på bugspytkirtlen?

Læs artiklen om lægemidlerne Glucophage and Glucophage Long - https://endocrin-patient.com/glucofag-instrukciya/

Eller måske endda gøre uden piller?

God eftermiddag! Du skriver om sulfonylurinstoffer, som nedbryder celler i bugspytkirtlen og fører til hurtigere insulinindtag. Dette er tilfældet, og patienterne får at vide om det. Men de fleste patienter nægter at følge enhver form for diæt, det vil sige en lav-carb, tabel nummer 9 eller andre. De vil have en "magisk" pille. Derfor ordineres disse lægemidler i de fleste tilfælde. Det er bedre at sænke sukkerniveauet på denne måde end ikke at sænke det overhovedet og holde det på høje værdier. Hvad synes du?
Du siger ikke noget om nye lægemidler til T2DM-patienter. For eksempel SGLT-2, GLP4 osv., Som ikke har en direkte virkning på bugspytkirtlen, sænker blodsukkeret og forårsager ikke hypoglykæmi. Hvorfor? Det er mere praktisk end straks at ty til insulininjektioner, som du ofte rådgiver her..
Ofte i dine artikler nævner du, at dette er en ”sammensværgelse af læger!” Så de har et job. Men tro mig, læger, især inden for poliklinikker, vil være glade for, at patienten har normalt glyceret hæmoglobin og blodsukkerniveau. Der er allerede masser af arbejde. Måske skulle du ikke oprette patienter så negativt?
Forstå, jeg er ikke imod denne diæt, hvis det virkelig hjælper folk, så er det bare fint..

Det er bedre at sænke sukkerniveauet på denne måde end ikke at sænke det overhovedet og holde det på høje værdier. Hvad synes du?

I slutningen af ​​2000'erne blev en større ACCORD-undersøgelse afsluttet. Hos type 2 diabetikere, der tog sulfonylurinstofderivater, faldt blodsukkeret, men dødeligheden faldt ikke, men snarere endda steget. Dette er nok til at sende alle sulfonylurinstofderivater til losseplads, inklusive den mest godartede Diabeton MB.

Forfatterne af undersøgelsen havde dristighed til at skrive en konklusion om, at det generelt er nytteløst at reducere glukoseniveauet hos patienter med T2DM til normalt. Selvfølgelig er dette en løgn. Det er muligt og nødvendigt at reducere sukker, bare ikke ved hjælp af skadelige piller..

Hvis du er interesseret, kan du nemt finde detaljer om ACCORD-undersøgelsen..

Du siger ikke noget om nye lægemidler til T2DM-patienter. For eksempel om SGLT-2, GLP4 osv..

Du har ikke læst siden meget nøje. Start med artiklen "Diabetesmedicin: En detaljeret gennemgang" - https://endocrin-patient.com/lekarstva-ot-diabeta/ - den har en masse interessant.

Ofte i dine artikler henviser du til, at dette er en "sammensværgelse af læger!" Så de har et job

Jeg gav et overbevisende eksempel på en sådan sammensværgelse ovenfor. De fleste læger har naturligvis ikke direkte fordel. De bruges bare som nyttige idioter..

Forstå, jeg er ikke imod denne diæt, hvis den virkelig hjælper folk.

Patienternes ros på dette websted er ægte. for det meste :). Prøv det og se selv. Blodsukkeret begynder at falde efter 2-3 dage. Du behøver ikke opleve kronisk sult..

God eftermiddag! Jeg er 59 år gammel, med en højde på 170 cm, jeg har en vægt på 79 kg. Afsløret type 2-diabetes. For et år siden fik jeg ordineret medicinen Forsig, som jeg tager konstant. Jeg prøver at holde min diæt og ikke overspise. Gå om aftenen, men ikke regelmæssigt. For et år siden var vægten 87 kg. Om morgenen viser glycometeret nu op til 6 enheder. Er det fornuftigt at skifte til et andet lægemiddel, og hvilket? tak.

For et år siden fik jeg ordineret medicinen Forsig, som jeg tager konstant.

Er det fornuftigt at skifte til et andet lægemiddel, og hvilket??

Et omfattende Type 2-diabetesstyringsprogram skal følges - https://endocrin-patient.com/lechenie-diabeta-2-tipa/

Jeg er 45 år gammel. Blev diagnosticeret med type 2-diabetes tilbage i 2005, udnævnt til Maninil. I 2013 begyndte hun at tabe sig hurtigt og uforklarligt fra 88 til 47 kg. I sidste ende endte hun i intensiv pleje. Der var kvalme og opkastning, blodsukker 25-35. Har bestået testene - det viste sig, at jeg har type 1-diabetes, der er ingen betaceller. Hun begyndte at injicere insulin Humalog og Lantus - sukker vendte tilbage til det normale, hendes tilstand er stabil. Hvorfor udføres eksperimenter på os? Vi stoler på læger med livet! Ved de virkelig ikke, at Maninil ikke skal ordineres? Det er skadeligt! At redde mennesker er deres ed!

Blev diagnosticeret med type 2-diabetes tilbage i 2005, udnævnt til Maninil. I 2013 begyndte hun at tabe sig hurtigt og uforklarligt fra 88 til 47 kg. I sidste ende endte hun i intensiv pleje. Der var kvalme og opkastning, blodsukker 25-35.

Instruktiv historie, tak.

Hun begyndte at injicere insulin Humalog og Lantus - sukker vendte tilbage til det normale, staten er stabil.

Begynd at følge anbefalingerne på dette websted - staten vil ikke kun være stabil, men fremragende.

Sergey, hej! Jeg vil stille dig to spørgsmål. Hvis du svarer, ville jeg være taknemmelig.

1) Et eller andet sted mødte jeg dig, at metformin kun hjælper T2DM til dem, der er overvægtige. Så efter din oplysning og min indsats efterlod jeg 20 kg. Nu er min vægt endda under gennemsnittet, sandsynligvis - 65 kg med en højde på 172 cm. Spørgsmål: Jeg bør ikke fortsætte med at tage metformin?

2) Efter at jeg tabte mig, havde jeg en glædelig "skat" periode. Og på trods af at jeg fortsætter med at holde mig til en lav-carb diæt, er sukker ofte forstyrrende. Selvom jeg øgede mit indtag af metformin og endda injicerede insulin Levemir. Spørgsmål: måske har jeg allerede en anden diagnose og ikke type 2-diabetes?

Jeg vil også tilføje en kendsgerning. Jeg har en konstant øget appetit. For ikke at spise meget, spiser jeg ofte, jeg har en sådan mulighed. Generelt viser det sig stadig meget. Imidlertid får jeg ikke mere vægt. Det viser sig at være en slags ond cirkel.

Jeg skulle ikke fortsætte med at tage metformin?

Jeg tror nej. Denne medicin hjælper dig med at opretholde de gode resultater, du har opnået. Hvis du holder op med at tage, kan vægten stige.

Jeg har allerede en anden diagnose, ikke type 2-diabetes?

Du har moderate autoimmune angreb på din bugspytkirtel, ligesom langt de fleste mennesker med T2DM. Du er nødt til at acceptere dette og kompensere med insulininjektioner..

Du er fantastisk til at begynde at gøre dette uden at stikke fra min side. Forøg dosis efter behov.

Jeg har en konstant øget appetit

Spis tilladt mad roligt, bliv ikke sulten, det er skadeligt

Det viser sig at være en slags ond cirkel.

Jeg tror, ​​du er mere ængstelig end du burde. Du klarer dig godt.

Sergey, hej igen! Jeg bestod for nylig de nødvendige tests til min "buket" (diabetes, hypertension, gigt), især da jeg ikke har taget nogle i lang tid. Generelt er resultaterne i henhold til normerne for officiel medicin et eller andet sted i midten. Hvilket jeg selvfølgelig er glad for. Men HDL er endda 1 enhed højere end normalt. DETTE ER DÅRLIG ?? På internettet er der polære argumenter om dette.

Og et spørgsmål mere. Gentokokologer, både obligatorisk lægeforsikring og betalte, hævdede mig, at de ideelle sukkernormer på 4.6-5.2 er farlige for mig. Som jeg hører til risikokategorien med sådan en "buket" og et slagtilfælde. Så jeg er tabt. HVAD ER JEG FARLIGERE?

Tak, hilsen Miroslav.

HDL er endda 1 enhed højere end normalt. DETTE ER DÅRLIG?

Tværtimod fantastisk! Dette er typisk for patienter, der flittigt følger en diæt med lavt kulhydratindhold. Du er godt klaret! Og lad lægerne misunde sådanne pragtfulde testresultater.

ideelle sukker satser på 4.6-5.2 er farlige for mig. Som jeg hører til risikokategorien med sådan en "buket" og et slagtilfælde.

I dit tilfælde tager lægerne fejl. Patienter med svær diabetisk retinopati kan være problematiske. De har brug for at sænke deres glukoseniveauer gradvist, ikke brat. Målene er dog de samme for alle diabetikere: som for raske mennesker. Og ingen kompromiser, hvis du vil leve.

Du skal være bange for svimmelhed fra succes..

Hej! Jeg er 47 år, vægt 87 kg, højde 176 cm. Jeg har diabetes mellitus 2, sukker når 32, holder næsten altid 20-22. Jeg begyndte at tage Amaryl 2 mg. Da det ikke er så dårligt, bortset fra synet, er jeg blind. Endokrinologen er tilfreds med Amaryl. Fortæl mig hvad jeg skal gøre?

Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige.

Vent, held og lykke og godt humør :).

Hej Sergey!
Mange tak for dit svar.
Faldet til ro. Hvis du har flere spørgsmål, vil jeg helt sikkert skrive.
Vær sund og held og lykke i alt!
Med venlig hilsen, Miroslav.

Hej! Min mand blev for nylig diagnosticeret med type 2-diabetes.
Vi skiftede til en low-carb diæt i flere dage..
Kommenter analyserne.
Protein i urinen - 0,5 med en hastighed på 0,0-0,1. Glukose - 11,0 med en hastighed på 0,0-0,8, glyceret hæmoglobin 9,70%.

Han fik ordineret medicin Diabeton og Siofor. Om Diabeton Jeg læste, at pillerne er skadelige. Tag kun Siofor?
Højt protein skræmmer mig, du kan tage dette middel med det?
Skal jeg injicere insulin?
Tak på forhånd.

Dette er et seriøst, formidabelt resultat.

Få yderligere blod- og urinprøver for at kontrollere nyrefunktionen, der er anført her - https://endocrin-patient.com/diabet-nefropatiya/

Tage kun Siofor? Højt protein skræmmer mig, du kan tage dette middel med det?

Det afhænger af, hvor meget nyrerne allerede er beskadiget. Diskuteret i detaljer her - https://endocrin-patient.com/metformin-instrukciya/

Baseret på resultaterne af en blodprøve for kreatinin er du også nødt til at beslutte, om du vil forblive på en diæt med lavt kulhydratindhold..

Det er bydende nødvendigt at starte, fordi sukkeret er meget højt, og komplikationer er allerede gået til nyrerne. Hvis du er heldig, kan du til sidst opgive daglige injektioner..

Under lægeundersøgelsen blev min mand diagnosticeret med type 2-diabetes, 54 år, højde 160 cm, vægt 55 kg. Før det tabte han 4 kg i 3 måneder, blodsukkeret var 15, glyceret hæmoglobin var 14%. Nu er sukker 9-13, C-peptid er ved den nedre grænse for normen, analysen for antistoffer mod betaceller i bugspytkirtlen er normal 0,44. De ordinerede at drikke Galvus 2 gange om dagen og Diabeton MV. Men sukkeret falder ikke. Hvilket behandlingsregime vil du anbefale??

Hvilket behandlingsregime vil du anbefale??

Jeg vil råde dig til at læse dette websted omhyggeligt og følge anbefalingerne

Hej! Jeg har type 2-diabetes i 15 år. I de sidste 5 år har jeg taget 2 enheder amaryl om morgenen, 1000 mg glucophage to gange dagligt. Sukkerniveauet var 7,5 - 9. I slutningen af ​​november dekompenserede diabetes mellitus på baggrund af fedmebehandling i sanatoriet, en carbuncle blev dannet på nakken og en tilstand af ketoacidose begyndte. Jeg kom til hospitalet i en alvorlig tilstand med sukker 23. Der gennemgik jeg en operation for at fjerne en carbuncle og førte mig ud af tilstanden ketoacidose. De injicerede kun insulin og annullerede alle lægemidler, så hovedets sår blev helet. Nu er jeg hjemme og fortsætter kun med at lave insulin tre gange om dagen, kort for 6-8 måltider og om aftenen lange 12 enheder. Sukkerniveauet har været mellem 9 og 14. hele måneden indtil i dag. Nogle gange efter frokost nåede det op på 20. Ikke desto mindre helede såret på mit hoved. Fortæl mig venligst, hvordan man slipper for insulin, og hvilke piller for ikke at skade mig selv? Du kan sandsynligvis ikke gå på en diæt med lavt kulhydratindhold uden piller overhovedet.

Du kan sandsynligvis ikke gå på en lav-carb diæt uden piller overhovedet.

Du skal bestå de tests, der overvåger nyrefunktionen, der er anført her - https://endocrin-patient.com/diabet-nefropatiya/. Skift til en diæt med lavt kulhydratindhold baseret på deres resultater.

Svetlana, højde 164 cm, vægt 104 kg, 63 år, type 2-diabetes, sukker 7-11. Kan Galvus Met 1000 og Glucophage 500 bruges til at reducere sukker og tabe sig??

Kan Galvus Met 1000 og Glucophage 500 bruges til at reducere sukker og tabe sig??

Disse stoffer er ikke skadelige. Du kan tage det, hvis der ikke er kontraindikationer. Læs instruktionerne omhyggeligt. Uden overgangen til en sund livsstil vil piller ikke være til stor nytte.

hvorfor råder du alle til at injicere insulin? Jeg tog lidt op en dosis sukker stod stille. med en stigning i insulindosis begyndte sukkeret at vokse endnu mere. forlod det nu og gik til en anden læge

Jeg tog lidt op en dosis sukker stod stille. med en stigning i insulindosis begyndte sukker at vokse endnu mere

Du har dårligt insulin, nu er det ved hver tur

Min mand (56 år, højde 176 cm, vægt 105 kg) for 3 år siden blev diagnosticeret med type 2-diabetes. Endokrinologen ordinerede at drikke Vipdomet 12,5 mg + 1000 mg 1 tablet 2 gange dagligt om morgenen og eftermiddagen. Terapeuten er ikke tilfreds med sin mands fuldstændighed, hun sendte en henvisning til behandling på hospitalet i den endokrine afdeling. I dag var min mand på hospitalet i receptionen, endokrinologen ordinerede at drikke Gliklazid mv 60 mg sammen med Vipdomet. Er det virkelig muligt?

Du kan, hvis du ikke har nogen hjerne og motivation

God eftermiddag. Spørgsmålet er dette. I mange år har min mor fået ordineret 850 glibenclamid sammen med metformin 5/2 gange om dagen. Jeg prøver på en enklere måde at forklare hende, at disse piller skal flyttes væk. Der er bestemt overvægt. Og læger siger, at disse piller er de bedste, de har få kontraindikationer og bivirkninger. Mor tror på dem uden spørgsmål. Det er svært for mig. Vent dog, jeg overbeviste hende om at drikke mindst en tablet glibenclamid om dagen. Jeg prøver gradvist at konvertere til lav-carb. Og spørgsmålet er dette. Hvor realistisk er det at komme væk fra glibenclamid efter flere års indtagelse? Og kan du erstatte det med galvus? Jeg ved, at du gradvist skal prøve at komme væk fra glibenclamid, men hvor længe kan denne periode med gradvis overgang forlænges? Det virker ikke hurtigt, men det er bedre at gøre det gradvist. Hvad synes du?

Jeg tror, ​​at du har brug for at lade din mor være alene og tage sig af dig selv, indtil du udvikler diabetes eller en anden alvorlig sygdom..

Titusinder af mennesker har allerede gennemgået denne rive..

AMARIL: anmeldelser

God dag.
Det er umuligt at slippe af med diabetes, men for at leve videre og leve længere skal du konstant overvåge og vedligeholde blodsukkeret. Og dette er ikke en let opgave, bortset fra overholdelse af den diæt, der er ordineret af lægen, er det nødvendigt konstant at tage medicin, der regulerer blodsukkeret og tro mig, det er ikke let at vælge dem. Jeg fik ordineret flere forskellige lægemidler, men på grund af bivirkninger, nemlig et kraftigt fald i sukker med alt hvad det indebærer, måtte jeg afbryde. Så Amaryl blev ordineret i en dosis på 1 mg og det hypoglykæmiske middel Bayer " Glucobay ".
Den aktive ingrediens er Glimeperide, som tilhører gruppen af ​​hypoglykæmiske lægemidler af generation III.
Producent Sanofi-Aventis, Italien.
Denne kombination passede ikke dårligt, siger, s. læs mere, så er der absolut ingen bivirkninger, der er nogle gange, men ekstremt sjældent. Jeg tager det en gang om dagen. Jeg køber tabletter i en dosis på 2 milligram, de har en risiko og er godt delt i halvdelen. Det er meget mere økonomisk end at købe i en dosis på 1 milligram, hvilket ikke er meget billigere til en pris. Jeg har brugt dette lægemiddel i syv år nu, det hjælper med at opretholde sukkerniveauet, selvom det ikke er normalt, men et sted tæt på de øvre grænser. Forresten, da jeg tog yderligere lægemidler med den aktive ingrediens pioglitazon (Pioglar, Zolid) som ordineret af lægen, blev sukker generelt holdt inden for det normale interval, men derefter forsvandt disse stoffer desværre fra vores apoteker. Med hensyn til Amaril vil jeg sige, at dette er et moderne lægemiddel af ny generation, der effektivt reducerer blodsukkerniveauet med et begrænset antal bivirkninger..

God dag.
Det er umuligt at slippe af med diabetes, men for at leve videre og leve længere skal du konstant overvåge og vedligeholde blodsukkeret. Og dette er ikke en let opgave, bortset fra overholdelse af den diæt, der er ordineret af lægen, er det nødvendigt konstant at tage medicin, der regulerer blodsukkeret og tro mig, det er ikke let at vælge dem. Jeg fik ordineret flere forskellige lægemidler, men på grund af bivirkninger, nemlig et kraftigt fald i sukker med alt hvad det indebærer, måtte jeg afbryde. Så Amaryl blev ordineret i en dosis på 1 mg og det hypoglykæmiske middel Bayer " Glucobay ".
Den aktive ingrediens er Glimeperide, som tilhører gruppen af ​​hypoglykæmiske lægemidler af generation III.
Producent Sanofi-Aventis, Italien.
Denne kombination passede ikke dårligt for at sige, at der slet ikke er nogen bivirkninger, der er nogle gange, men ekstremt sjældent. Jeg tager det en gang om dagen. Jeg køber tabletter i en dosis på 2 milligram, de har en risiko og er godt delt i halvdelen. Det er meget mere økonomisk end at købe i en dosis på 1 milligram, hvilket ikke er meget billigere til en pris. Jeg har brugt dette lægemiddel i syv år nu, det hjælper med at opretholde sukkerindholdet, selvom det ikke er normalt, men et sted tæt på de øvre grænser. Forresten, da jeg tog yderligere lægemidler med den aktive ingrediens pioglitazon (Pioglar, Zolid) som ordineret af lægen, blev sukker generelt holdt inden for det normale interval, men derefter forsvandt disse lægemidler desværre fra vores apoteker. Med hensyn til Amaril vil jeg sige, at dette er et moderne lægemiddel af ny generation, der effektivt reducerer blodsukkerniveauet med et begrænset antal bivirkninger..

Amaryl

Bedømmelse 3.5 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Amaryl (Amaryl): 2 anmeldelser af læger, 4 anmeldelser af patienter, brugsanvisning, analoger, infografik, 1 form for frigivelse.

Anmeldelser af læger om amaril

Bedømmelse 3.8 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

En fremragende forberedelse. En af de bedste i denne gruppe. Det sænker blodsukkerniveauet godt. Doser fra 1 til 6 mg, der er risici på tabletterne, det vil sige de kan brydes. Det tages en gang om dagen, det fungerer 24 timer. Følgelig er overholdelse af behandlingen høj!!

Hypoglykæmi er mulig. Derfor anbefaler jeg, at du begynder at tage det og vælge dosis under opsyn af en læge..

Lægemidlet er vidunderligt. Der var engang et tilfælde i praksis: Patienten var i stand til at overføre fra insulinbehandling (det glykæmiske niveau var 15,0) til "Amaryl" 1 tablet om dagen, sukkeret vendte straks tilbage til det normale.

Bedømmelse 3.3 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Det originale lægemiddel tillader på grund af dets dobbelte virkningsmekanisme god kontrol af blodsukkerniveauet. Det bedste af sekretagoger.

Ganske høj pris for denne gruppe stoffer. Risikoen for hypoglykæmi er høj nok. Brug for dosisjustering.

Den maksimale effekt opnås i kombination med at tage metformin.

Patientanmeldelser om amaril

Jeg er en erfaren diabetiker, type II-diabetes, jeg har taget Amaryl i flere år, 3 mg dagligt. Derfor holder jeg mig ikke rigtig med kosten, jeg har også råd til noget sødt, for eksempel en skefuld honning eller en portion is et par gange om ugen. Nogle gange erstatter jeg sukker med enten saccharin eller stevia, jeg kan ikke lide deres smag, så jeg lærte at drikke alt uden sukker. Mens jeg tager "Amaril" blodsukker næsten inden for normale grænser, styrer jeg det selv med et glukometer. Jeg føler ikke nogen særlige negative bivirkninger. Hvis sukker er normalt i lang tid, holder jeg pause i at tage "Amaril", så går jeg selvfølgelig på en diæt og drikker noget grøntsag, der sænker sukker, for eksempel blåbær.

Min mor har type 2-diabetes, hun tog et andet lægemiddel, men for nylig stoppede han med at hjælpe, lægen foreslog at prøve Amaryl. Hvis han ikke hjælper, bliver hun nødt til at injicere insulin. Fra lægens forklaringer indså jeg, at dette præparat indeholder 2 aktive ingredienser. 1 - regulerer produktionen af ​​insulin, 2 stoffer - gør kroppen til at omdanne sukker til glykogen, sikkert for diabetikere. Lægemidlet har hjulpet min mor med at holde sukker på niveauet i næsten et år, hun har taget Amaryl. Denne medicin er også indiceret til overvægtige diabetikere, som min mor. Vi håber virkelig, at stoffet fortsætter med at hjælpe.

Mor blev diagnosticeret med diabetes mellitus for to år siden, og næsten øjeblikkeligt fik hun ordineret 2 mg amaryl. Lægemidlet hjælper virkelig, sænker forsigtigt blodsukkerniveauet. Lægemidlet fra indtagelse til indtagelse opretholder godt normale blodsukkerniveauer. Flere gange var det på grund af det store antal lægemidler til arteriel hypertension det var nødvendigt at øge doseringen fra 2 til 3 eller 4 mg. Men så vendte mor let tilbage til sine 2 mg. Lægemidlet er ikke vanedannende, i to år har min mor ikke oplevet nogen bivirkninger af "Amaril".

Selv har jeg aldrig stødt på dette, men min afdøde bedstemor havde diabetes. Hele sit liv (mit bevidste, så vidt jeg husker), havde hun injiceret insulin i hænder og fødder. Jeg levede bare af ham. Hun skiftede konstant pillerne, som hun skulle tage, samtidig med at hun fik injektionen. Faktisk med sådanne sygdomme som hendes kunne man næppe håbe på bedring, men snarere at opretholde den nuværende tilstand. At der ikke var nogen forringelse. De gav hende amaril. Almindelige, tilsyneladende rosenrøde lange piller og så meget rædsel skete. Først bemærkede ingen nogen ændringer, men efter... Hun oplevede frygtelig døsighed, hendes astma blev værre. Og jeg ved det ikke, måske pillerne eller diabetes i sig selv gjorde sig gældende, men hendes syn forværredes kraftigt. Jeg tror ikke, at dette lægemiddel er helt dårligt, det passer sandsynligvis ikke alle. Lægen måtte tage alle kontraindikationer i betragtning, men dette er russisk medicin...

Slip formularer

DoseringEmballageOpbevaringSalgHoldbarhed
30, 60, 90, 120

Instruktioner til brug af amaril

Kort beskrivelse

Lægemidlet amaryl (INN - glimepiride) er et antihyperglykæmisk lægemiddel til oral administration fra den tyske gren af ​​verdens farmaceutiske virksomhed Sanofi Aventis. Amaryl stimulerer β-celler i bugspytkirtlen i bugspytkirtlen til at producere mere insulin, hvilket sænker blodglukoseniveauer: lægemidlet reducerer følsomhedstærsklen for β-celler for glukose at virke på dem. Ifølge Institute of Health Statistics i verden tager omkring 20 millioner diabetikere sulfonylurinstofderivater - lægemidler, der er standarden i behandlingen af ​​type 2-diabetes mellitus, når det er umuligt at opnå kompensation for sygdommen gennem diætkorrektion kombineret med tilstrækkelig motion. Sulfonylurinstofderivater er opdelt i lægemidler fra 1. og 2. generation. Amaryl er en repræsentant for den "nye bølge" af hypoglykæmiske stoffer. Hvis vi sammenligner amaryl med en anden repræsentant for 2. generation af sulfonylurinstofderivater, glibenclamid (maninil), er mængden af ​​insulin, der frigives under virkningen af ​​den første, mindre med omtrent det samme fald i glukosekoncentrationen som et resultat af brugen af ​​begge lægemidler. Dette indikerer, at amaryl har nogle fordele, især dets evne til at sensibilisere væv med hensyn til insulin og tilstedeværelsen af ​​insulinomimetisk aktivitet i det. Med andre ord har amaril en virkning, der kan sammenlignes med glibenclamid, når den anvendes i lavere doser, forårsager ikke hypoglykæmiske reaktioner og har også en positiv effekt på fedtstofskiftet..

Amaryl fås i tabletform. Mangfoldigheden af ​​dets udnævnelse - en gang om dagen - er praktisk, især for ældre. Fordi udsving i koncentrationen af ​​glukose i blodet er forbundet med forbruget af kulhydratfødevarer, en vigtig nuance for at tage sulfonylurinstofderivater er dens sammenhæng med diætplanen. For at øge effektiviteten af ​​amaril og patientkomfort

lægemidlet er indiceret til brug 1 gang om dagen før hovedmåltidet. I den indledende fase af brugen af ​​amaril tages lægemidlet i en dosis på 1 mg. Hvis det forventede resultat ikke opnås, øges dosis sekventielt til 2, 3, 4, 6 og endelig 8 mg, indtil der opnås en klar kompensation for hyperglykæmi. Som praksis viser er den optimale dosis for langt størstedelen af ​​patienterne i området fra 1 til 6 mg. Et andet opmuntrende resultat af kliniske studier er det relative fravær af negative bivirkninger ved kombination af amaryl med calciumantagonister, ACE-hæmmere, ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, sulfonamider. En separat linje skal siges om den antiaterogene effekt af amaryl: lægemidlet normaliserer lipidprofilen, reducerer niveauet af total kolesterol og lipoproteiner med lav densitet.

Farmakologi

Oralt hypoglykæmisk lægemiddel - III-generation sulfonylurinstofderivat.

Glimepirid reducerer koncentrationen af ​​glukose i blodet, hovedsageligt ved at stimulere frigivelsen af ​​insulin fra β-cellerne i bugspytkirtlen. Dets virkning er overvejende forbundet med en forbedring af pancreas β-cellers evne til at reagere på fysiologisk glukosestimulering. Sammenlignet med glibenclamid forårsager lave doser glimepirid mindre insulin, mens der opnås omtrent den samme reduktion i blodsukkerkoncentrationen. Denne kendsgerning vidner til fordel for tilstedeværelsen af ​​ekstrapankreatiske hypoglykæmiske virkninger i glimepirid (øget vævssensitivitet over for insulin og insulinomimetisk effekt).

Insulinsekretion. Som alle andre sulfonylurinstofderivater regulerer glimepirid insulinsekretion ved at interagere med ATP-følsomme kaliumkanaler på β-cellemembraner. I modsætning til andre sulfonylurinstofderivater binder glimepirid selektivt til et protein med en molekylvægt på 65 kilodalton, som er placeret i membranerne af β-celler i bugspytkirtlen. Denne interaktion af glimepirid med et protein, der binder til det, regulerer åbning eller lukning af ATP-følsomme kaliumkanaler.

Glimepiride lukker kaliumkanaler. Dette forårsager β-celle-depolarisering og fører til åbning af spændingsfølsomme calciumkanaler og indtrængen af ​​calcium i cellen. Som et resultat aktiverer en stigning i den intracellulære calciumkoncentration insulinsekretion ved exocytose.

Glimepirid går meget hurtigere og indgår derfor oftere i en binding og frigøres fra en binding med et protein, der binder til det end glibenclamid. Det antages, at denne egenskab ved en høj udvekslingshastighed for glimepirid med et protein, der binder til det, bestemmer dets udtalt virkning af sensibilisering af β-celler over for glucose og deres beskyttelse mod desensibilisering og for tidlig udtømning..

Effekten af ​​øget vævssensitivitet over for insulin. Glimepirid forstærker virkningen af ​​insulin på glukoseoptagelse af perifert væv.

Insulinomimetisk effekt. Glimepirid har lignende virkninger som insulin på glukoseoptagelse af perifert væv og frigivelse af glukose fra leveren.

Absorptionen af ​​glukose i perifert væv udføres ved dets transport til muskelceller og adipocytter. Glimepirid øger direkte antallet af glukostransportmolekyler i plasmamembranerne i muskelceller og adipocytter. En stigning i indtagelsen af ​​glucose i celler fører til aktivering af glycosylphosphatidylinositol-specifik phospholipase C. Som et resultat falder den intracellulære calciumkoncentration, hvilket forårsager et fald i aktiviteten af ​​proteinkinase A, hvilket igen fører til stimulering af glukosemetabolisme.

Glimepirid hæmmer frigivelsen af ​​glukose fra leveren ved at øge koncentrationen af ​​fruktose-2,6-bisphosphat, som hæmmer glukoneogenese.

Indflydelse på blodpladeaggregering. Glimepirid reducerer blodpladeaggregering in vitro og in vivo. Denne virkning synes at være relateret til den selektive inhibering af COX, som er ansvarlig for dannelsen af ​​thromboxan A, en vigtig endogen faktor for blodpladeaggregering..

Antiaterogen handling. Glimepirid bidrager til normaliseringen af ​​lipider, reducerer niveauet af malonic aldehyd i blodet, hvilket fører til et signifikant fald i lipidperoxidering. Hos dyr fører glimepirid til et signifikant fald i dannelsen af ​​aterosklerotiske plaques.

Reduktion af sværhedsgraden af ​​oxidativ stress, som konstant er til stede hos patienter med type 2-diabetes. Glimepirid øger endogen α-tocopherol, katalase, glutathionperoxidase og superoxiddismutaseaktivitet.

Kardiovaskulære effekter. Sulfonylurinstofderivater virker også på det kardiovaskulære system gennem ATP-følsomme kaliumkanaler. Sammenlignet med traditionelle sulfonylurinstofderivater har glimepirid en signifikant lavere virkning på det kardiovaskulære system, hvilket kan forklares ved den specifikke karakter af dets interaktion med protein ATP-følsomme kaliumkanaler, der binder til det..

Hos raske frivillige er den mindste effektive dosis glimepirid 0,6 mg. Effekten af ​​glimepirid er dosisafhængig og reproducerbar. Fysiologisk respons på motion (nedsat insulinsekretion), mens du tager glimepirid, vedvarer.

Der er ingen signifikante forskelle i effekten, afhængigt af om stoffet blev taget 30 minutter før måltider eller umiddelbart før måltider. Hos patienter med diabetes mellitus kan tilstrækkelig metabolisk kontrol opnås inden for 24 timer med en enkelt dosis af lægemidlet. Desuden opnåede 12 ud af 16 patienter med nyreinsufficiens (CC 4-79 ml / min) i en klinisk undersøgelse også tilstrækkelig metabolisk kontrol..

Kombinationsterapi med metformin. Hos patienter med utilstrækkelig metabolisk kontrol kan kombinationsbehandling med glimepirid og metformin påbegyndes ved anvendelse af den maksimale dosis glimepirid. To studier med kombinationsbehandling har vist forbedret metabolisk kontrol sammenlignet med behandling med hvert af disse lægemidler alene..

Kombinationsterapi med insulin. Hos patienter med utilstrækkelig metabolisk kontrol kan samtidig insulinbehandling påbegyndes, mens de tager glimepirid i maksimale doser. I to undersøgelser opnår denne kombination den samme forbedring i metabolisk kontrol som insulin alene. Kombinationsterapi kræver dog en lavere insulindosis.

Farmakokinetik

Ved sammenligning af data opnået med enkelt og multipel (1 gang / dag) administration af glimepirid blev der ikke fundet nogen signifikante forskelle i farmakokinetiske parametre, og deres variation mellem forskellige patienter var meget lav. Der er ingen signifikant ophobning af lægemidlet.

Ved gentagen indgivelse af lægemidlet inde i en daglig dosis på 4 mg C.maks i blodserum nås efter ca. 2,5 timer og er 309 ng / ml. Der er en lineær sammenhæng mellem dosis og Cmaks glimepirid i blodplasma såvel som mellem dosis og AUC. Når det tages oralt, er biotilgængeligheden af ​​glimepirid 100%. Fødeindtag påvirker ikke absorptionen signifikant med undtagelse af en let afmatning i dens hastighed.

Glimepiride er kendetegnet ved en meget lav Vd (ca. 8,8 L), omtrent lig med Vd albumin, høj plasmaproteinbinding (over 99%) og lav clearance (ca. 48 ml / min).

Glimepirid udskilles i modermælken og krydser placentabarrieren.

Glimepirid metaboliseres i leveren (hovedsageligt med deltagelse af isoenzymet CYP2C9) med dannelsen af ​​2 metabolitter - hydroxylerede og carboxylerede derivater, som findes i urin og afføring.

T1/2 ved plasmakoncentrationer af lægemidlet i serum svarende til et multipelt doseringsregime er ca. 5-8 timer. Efter at have taget glimepirid i høje doser, blev T1/2 stiger lidt.

Efter en enkelt oral administration udskilles 58% af glimepirid i nyrerne og 35% gennem tarmene. Det uændrede aktive stof detekteres ikke i urinen.

T1/2 De hydroxylerede og carboxylerede metabolitter af glimepirid var henholdsvis ca. 3-5 timer og 5-6 timer.

Farmakokinetik i specielle kliniske situationer

Farmakokinetiske parametre er ens hos patienter af forskellige køn og forskellige aldersgrupper..

Hos patienter med nedsat nyrefunktion (med lav CC) er der en tendens til en stigning i clearance af glimepirid og til et fald i dets gennemsnitlige koncentrationer i blodserumet, hvilket efter al sandsynlighed skyldes en hurtigere udskillelse af lægemidlet på grund af dets lavere binding til proteiner. I denne kategori af patienter er der således ingen yderligere risiko for kumulering af glimepirid..

Frigør formular

Tabletter lyserøde, aflange, flade, med en skillelinje på begge sider, indgraveret med "NMK" og en stiliseret "h" på begge sider.

1 fane.
glimepiride1 mg

Hjælpestoffer: lactosemonohydrat - 68,975 mg, natriumcarboxymethylstivelse (type A) - 4 mg, povidon 25.000 - 0,5 mg, mikrokrystallinsk cellulose - 10 mg, magnesiumstearat - 0,5 mg, jernfarvestof rød oxid (E172) - 0,025 mg.

15 stk. - blærer (2) - pappakninger.
15 stk. - blærer (4) - pakker med pap.
15 stk. - vabler (6) - pakker af pap.
15 stk. - blærer (8) - pappakninger.

Dosering

Som regel bestemmes dosis af Amaryl ® af målblodsukkerkoncentrationen. Lægemidlet skal bruges i den mindst mulige dosis til at opnå den krævede metaboliske kontrol.

Under behandling med Amaryl ® er det nødvendigt regelmæssigt at bestemme niveauet af glukose i blodet. Derudover anbefales regelmæssig overvågning af niveauet af glykosyleret hæmoglobin..

Overtrædelse af lægemiddelindtagelsen, for eksempel ved at springe over den næste dosis, bør ikke genopfyldes ved efterfølgende administration af lægemidlet i en højere dosis.

Lægen bør instruere patienten på forhånd om de handlinger, der skal træffes i tilfælde af fejl ved indtagelse af lægemidlet Amaryl (især når du glemmer en dosis, eller når du springer over et måltid) eller i situationer, hvor det ikke er muligt at tage stoffet..

Tabletterne med Amaryl ® skal tages hele uden at tygge med en tilstrækkelig mængde væske (ca. 1/2 glas). Hvis det er nødvendigt, kan Amaryl ® tabletter opdeles langs linierne i to lige store dele.

Den indledende dosis af Amaryl ® er 1 mg 1 gang / dag. Om nødvendigt kan den daglige dosis øges gradvist (med intervaller på 1-2 uger) under regelmæssig monitorering af blodsukker og i følgende rækkefølge: 1 mg-2 mg-3 mg-4 mg-6 mg (-8 mg) pr. Dag.

Hos patienter med velkontrolleret type 2-diabetes mellitus er den daglige dosis af lægemidlet normalt 1-4 mg. En daglig dosis på mere end 6 mg er mere effektiv hos kun et lille antal patienter.

Lægen bestemmer tidspunktet for indtagelse af Amaryl ® og fordelingen af ​​doser i løbet af dagen under hensyntagen til patientens livsstil (tid for at spise, mængden af ​​fysisk aktivitet). Den daglige dosis ordineres som regel ved 1 modtagelse umiddelbart før en komplet morgenmad eller, hvis den daglige dosis ikke er taget, umiddelbart før det første hovedmåltid. Det er meget vigtigt ikke at springe over måltider efter at have taget tabletterne med Amaryl ®.

Fordi forbedret metabolisk kontrol er forbundet med øget insulinfølsomhed; under behandlingen er det muligt at reducere behovet for glimepirid. For at undgå udvikling af hypoglykæmi er det nødvendigt straks at reducere dosis eller stoppe med at tage medicinen Amaryl ®.

Tilstande, hvor en dosisjustering af glimepirid også kan være påkrævet:

  • vægttab;
  • livsstilsændringer (ændring i diæt, måltider, mængden af ​​fysisk aktivitet);
  • forekomsten af ​​andre faktorer, der fører til en disposition for udviklingen af ​​hypoglykæmi eller hyperglykæmi.

Behandling med glimepirid er normalt langvarig.

Overførsel af patienten fra at tage et andet oralt hypoglykæmisk lægemiddel til at tage lægemidlet Amaryl ®

Der er ingen nøjagtig sammenhæng mellem doserne af Amaryl® og andre orale hypoglykæmiske lægemidler. Ved overførsel fra sådanne lægemidler til Amaryl ® er den anbefalede indledende daglige dosis af sidstnævnte 1 mg (selvom patienten overføres til Amaryl ® fra den maksimale dosis af et andet oralt hypoglykæmisk lægemiddel). Enhver dosisforøgelse skal udføres i etaper under hensyntagen til reaktionen på glimepirid i overensstemmelse med ovenstående anbefalinger. Det er nødvendigt at tage højde for intensiteten og varigheden af ​​effekten af ​​det tidligere hypoglykæmiske middel. Det kan være nødvendigt at afbryde behandlingen for at undgå additive effekter, der øger risikoen for hypoglykæmi.

Anvendes i kombination med metformin

Hos patienter med utilstrækkelig kontrolleret diabetes mellitus kan behandling med en kombination af disse to lægemidler påbegyndes, når de tager glimepirid eller metformin i de maksimale daglige doser. I dette tilfælde fortsætter den tidligere behandling med enten glimepirid eller metformin i de samme doser, og det yderligere indtag af metformin eller glimepirid startes med en lav dosis, som derefter titreres afhængigt af målniveauet for metabolisk kontrol op til den maksimale daglige dosis. Kombinationsterapi bør startes under streng medicinsk overvågning.

Anvendes i kombination med insulin

Patienter med utilstrækkelig kontrolleret diabetes mellitus, mens de tager glimepirid i den maksimale daglige dosis, kan ordineres insulin samtidigt. I dette tilfælde forbliver den sidste dosis glimepirid, der er ordineret til patienten, uændret. I dette tilfælde begynder insulinbehandlingen med lave doser, som gradvist øges under kontrol af koncentrationen af ​​glukose i blodet. Den kombinerede behandling udføres under tæt lægeligt tilsyn.

Patienter med nedsat nyrefunktion kan være mere følsomme over for glimepirids hypoglykæmiske virkning. Data om brugen af ​​Amaryl ® til patienter med nyresvigt er begrænsede.

Data om brugen af ​​Amaryl ® til patienter med nedsat leverfunktion er begrænsede.

Overdosis

Symptomer: ved akut overdosis såvel som langvarig behandling med glimepirid i for høje doser, kan der udvikles alvorlig livstruende hypoglykæmi.

Behandling: hypoglykæmi kan næsten altid stoppes ved øjeblikkelig indtagelse af kulhydrater (glukose eller en sukkerterning, sød frugtsaft eller te). I denne henseende skal patienten altid have mindst 20 g glukose (4 stykker sukker) med sig. Sødestoffer er ineffektive til behandling af hypoglykæmi.

Indtil lægen beslutter, at patienten er ude af fare, har patienten brug for tæt lægeligt tilsyn. Det skal huskes, at hypoglykæmi kan vende tilbage efter indledende genopretning af blodsukkerkoncentrationen.

Hvis en patient med diabetes behandles af forskellige læger (for eksempel under et hospitalsophold efter en ulykke, under en sygdom i weekenden), skal han informere dem om sin sygdom og tidligere behandling..

Nogle gange kan det være nødvendigt med indlæggelse af patienten, selvom det kun er som en forsigtighedsforanstaltning. Væsentlig overdosis og alvorlig reaktion med manifestationer som bevidstløshedstab eller andre alvorlige neurologiske lidelser er medicinske nødsituationer og kræver øjeblikkelig behandling og indlæggelse.

I tilfælde af bevidstløshed er intravenøs indgivelse af en koncentreret opløsning af dextrose (glucose) nødvendig (for voksne startende med 40 ml af en 20% opløsning). Alternativt er det for voksne muligt at administrere IV-, SC- eller IM-glukagon, for eksempel i en dosis på 0,5-1 mg.

Ved behandling af hypoglykæmi på grund af utilsigtet indtagelse af Amaryl ® hos spædbørn eller små børn, bør dextrose-dosis justeres omhyggeligt for at undgå muligheden for farlig hyperglykæmi; indførelsen af ​​dextrose skal udføres under konstant overvågning af koncentrationen af ​​glukose i blodet.

I tilfælde af en overdosis af Amaryl ® kan det være nødvendigt at udføre gastrisk skylning og tage aktivt kul.

Efter en hurtig gendannelse af koncentrationen af ​​glukose i blodet er det bydende nødvendigt at udføre en intravenøs infusion af en dextroseopløsning i en lavere koncentration for at forhindre genoptagelse af hypoglykæmi. Koncentrationen af ​​glukose i blodet hos sådanne patienter bør overvåges konstant i 24 timer. I alvorlige tilfælde med et langvarigt forløb af hypoglykæmi kan risikoen for et fald i blodsukkerniveauet fortsætte i flere dage.

Så snart der opdages en overdosis, er det nødvendigt straks at informere lægen om det..

Interaktion

Glimepirid metaboliseres med deltagelse af isoenzymet CYP2C9, som skal tages i betragtning, når lægemidlet anvendes samtidigt med inducere (for eksempel rifampicin) eller hæmmere (for eksempel fluconazol) CYP2C9.

Potentiering af hypoglykæmisk virkning og i nogle tilfælde den tilknyttede mulige udvikling af hypoglykæmi kan observeres, når Amaryl® kombineres med et af følgende lægemidler: insulin, andre hypoglykæmiske midler til oral administration, ACE-hæmmere, anabolske steroider og mandlige kønshormoner, chloramphenicol, coumarinderivater, cyclophosphamid, disopyramid, fenfluramin, feniramidol, fibrater, fluoxetin, guanethidin, ifosfamid, MAO-hæmmere, fluconazol, PASK, pentoxifyllin (høje parenterale doser), phenylbutazon, azapropazon, oxyphenecidonsulfat, sulfazatsulfazan tritoqualin, trophosphamid.

Et fald i den hypoglykæmiske virkning og den tilknyttede stigning i koncentrationen af ​​glukose i blodet er mulig, når det kombineres med et af følgende lægemidler: acetazolamid, barbiturater, GCS, diazoxid, diuretika, sympatomimetiske lægemidler (inklusive epinefrin), glukagon, afføringsmidler (ved langvarig brug ), nikotinsyre (i høje doser), østrogener og gestagener, phenothiaziner, phenytoin, rifampicin, iodholdige skjoldbruskkirtelhormoner.

Histamin H-blokkere2-receptorer, betablokkere, clonidin og reserpine kan både forstærke og reducere den hypoglykæmiske virkning af glimepirid.

Under indflydelse af sympatolytiske midler som betablokkere, clonidin, guanethidin og reserpin kan tegn på adrenerg modregulering som reaktion på hypoglykæmi falde eller være fraværende.

Mens du tager glimepirid, kan effekten af ​​coumarinderivater forstærkes eller svækkes.

Enkelt eller kronisk alkoholforbrug kan både forstærke og svække den hypoglykæmiske virkning af glimepirid.

Galdesyresekvestranter: colesevelam binder til glimepirid og reducerer absorptionen af ​​glimepirid fra mave-tarmkanalen. I tilfælde af anvendelse af glimepirid, mindst 4 timer før indtagelse af colesevelam, observeres ingen interaktion. Derfor skal glimepirid tages mindst 4 timer før colevelam tages.

Bivirkninger

Fra metabolismens side: hypoglykæmi er mulig, som som ved brug af andre sulfonylurinstofderivater kan forlænges. Symptomer på hypoglykæmi - hovedpine, sult, kvalme, opkastning, træthed, døsighed, søvnforstyrrelser, angst, aggressivitet, nedsat koncentration, årvågenhed og reaktionshastighed, depression, forvirring, taleforstyrrelser, afasi, synsforstyrrelser, rysten, parese sensoriske forstyrrelser, svimmelhed, tab af selvkontrol, delirium, hjernekramper, døsighed eller tab af bevidsthed op til koma, lav vejrtrækning, bradykardi. Derudover kan manifestationer af adrenerg modregulering som reaktion på hypoglykæmi forekomme, såsom forekomsten af ​​kold klam sved, angst, takykardi, arteriel hypertension, angina pectoris, hjertebanken og hjerterytmeforstyrrelser. Det kliniske billede af svær hypoglykæmi kan ligne et slagtilfælde. Symptomer på hypoglykæmi forsvinder næsten altid efter eliminering..

Fra siden af ​​synsorganet: mulig (især i begyndelsen af ​​behandlingen) forbigående synsforstyrrelser forårsaget af ændringer i koncentrationen af ​​glukose i blodet. De er forårsaget af en midlertidig ændring i linsens hævelse afhængigt af koncentrationen af ​​glukose i blodet og på grund af dette en ændring i linsens brydningsindeks.

Fra fordøjelsessystemet: sjældent - kvalme, opkastning, følelse af tyngde eller fylde i epigastrium, mavesmerter, diarré; i nogle tilfælde - hepatitis, øget aktivitet af leverenzymer og / eller kolestase og gulsot, som kan udvikle sig til livstruende leversvigt, men kan gennemgå en regression, når lægemidlet seponeres.

Fra det hæmatopoietiske system: sjældent - trombocytopeni; i nogle tilfælde - leukopeni, hæmolytisk anæmi, erythrocytopeni, granulocytopeni, agranulocytose og pancytopeni. Efter brug af lægemidlet efter markedsføring er der rapporteret om tilfælde af svær trombocytopeni med antal blodplader. ® er kontraindiceret til brug under graviditet. I tilfælde af planlagt graviditet, eller når graviditet opstår, skal en kvinde overføres til insulinbehandling.

Det er fastslået, at glimepirid udskilles i modermælken. Under amning skal kvinden overføres til insulin, eller amning skal stoppes.

Ansøgning om krænkelser af leverfunktionen

Kontraindiceret til brug ved svær leverdysfunktion.

Ansøgning om nedsat nyrefunktion

Brug er kontraindiceret ved svær nyrefunktion (inklusive patienter i hæmodialyse);

Anvendelse hos børn

Kontraindiceret i barndommen.

specielle instruktioner

Under specielle kliniske stresstilstande, såsom traume, kirurgi, infektioner med febertemperatur, kan metabolisk kontrol forværres hos patienter med diabetes mellitus, derfor kan det være nødvendigt med midlertidig overførsel til insulinbehandling for at opretholde tilstrækkelig metabolisk kontrol.

I de første uges behandling kan risikoen for hypoglykæmi øges, hvilket kræver særlig omhyggelig overvågning af blodsukkerkoncentrationen.

Faktorer, der bidrager til risikoen for at udvikle hypoglykæmi, inkluderer:

  • patientens uvillighed eller manglende evne (oftere observeret hos ældre patienter) til at samarbejde med lægen;
  • underernæring, uregelmæssige måltider eller springende måltider
  • ubalance mellem motion og indtag af kulhydrater
  • diætændring
  • at drikke alkohol, især i kombination med at springe over måltider;
  • alvorlig nyrefunktion
  • svær leverdysfunktion (hos patienter med svær leverdysfunktion er overførsel til insulinbehandling indiceret, i det mindste indtil metabolisk kontrol er opnået)
  • overdosering af glimepirid;
  • nogle dekompenserede endokrine lidelser, der forstyrrer kulhydratmetabolisme eller adrenerg modregulering som reaktion på hypoglykæmi (for eksempel nogle lidelser i skjoldbruskkirtlen og den forreste hypofyse, binyreinsufficiens);
  • samtidig brug af visse lægemidler;
  • tage glimepiride i mangel af indikationer for at tage det.

Behandling med sulfonylurinstofderivater, der inkluderer glimepirid, kan føre til udvikling af hæmolytisk anæmi. Derfor bør patienter med glukose-6-phosphatdehydrogenase-mangel udvises særlig forsigtighed, når glimepirid ordineres, det er at foretrække at bruge hypoglykæmiske midler, der ikke er sulfonylurinstofderivater.

I tilfælde af tilstedeværelsen af ​​ovenstående risikofaktorer for udvikling af hypoglykæmi såvel som forekomsten af ​​sammenfaldende sygdomme under behandling eller ændringer i patientens livsstil kan det være nødvendigt at justere dosen af ​​glimepirid eller al behandling.

Symptomer på hypoglykæmi som følge af adrenerg modregulering af kroppen som reaktion på hypoglykæmi kan være mild eller fraværende med den gradvise udvikling af hypoglykæmi hos ældre patienter, hos patienter med lidelser i det autonome nervesystem eller hos patienter, der får betablokkere, clonidin, reserpin, guanethidin og andre sympatolytiske midler.

Hypoglykæmi kan hurtigt løses ved øjeblikkelig indtagelse af hurtigt absorberende kulhydrater (glukose eller saccharose). Som med andre sulfonylurinstofderivater, på trods af den indledende vellykkede lindring af hypoglykæmi, kan hypoglykæmi muligvis gentage sig. Derfor skal patienter forblive under konstant opsyn. I tilfælde af alvorlig hypoglykæmi kræves der øjeblikkelig behandling og lægeligt tilsyn, og i nogle tilfælde hospitalsindlæggelse af patienten.

Under behandling med glimepirid kræves regelmæssig monitorering af leverfunktion og perifert blodtal (især antallet af leukocytter og blodplader).

Bivirkninger såsom svær hypoglykæmi, alvorlige ændringer i blodbilledet, alvorlige allergiske reaktioner, leversvigt kan udgøre en trussel mod livet, så hvis sådanne reaktioner udvikler sig, skal patienten straks informere den behandlende læge om dem, stoppe med at tage stoffet og ikke genoptage behandlingen uden lægens anbefaling.

Brug i pædiatri

Der er ingen data om langtidseffektivitet og sikkerhed af lægemidlet hos børn..

Indflydelse på evnen til at føre køretøjer og bruge mekanismer

I begyndelsen af ​​behandlingen, efter en ændring i behandlingen eller med uregelmæssig indtagelse af glimepirid, kan der være et fald i opmærksomhedskoncentrationen og hastigheden af ​​psykomotoriske reaktioner forårsaget af hypo- eller hyperglykæmi. Dette kan påvirke evnen til at føre køretøjer eller betjene forskellige maskiner og mekanismer negativt..

Top